Bike Motion van 1 t/m 3 maart Jaarbeurs

Het Thok E-Bike point van Nederland Helfferich – Heteren, zal aanwezig zijn op de Bike Motion Benelux in de Jaarbeurs in Utrecht van 1 t/m 3 Maart.

 

Helfferich – Heteren zal als uniek Thokpoint aanwezig zijn in Hal 11 stand F014. Co-hosted by Thok E-Bikes Italy. Maak kennis met dit nieuwe high -end E-Bike merk en zie, vraag en ervaar de kwaliteit van deze elektrische mountainbikes, waar alleen maar gebruik wordt gemaakt van de beste assemblages. Dit samen met het prachtige Italiaanse design maakt dit een onweerstaanbaar mooie fiets. Wij tonen je daar de Mig, de Mig ST en de Mig R.

Ook kun je in de test area de fietsen onder begeleiding en na product uitleg, uitproberen op een prachtig mooi aangelegd parcours.

Er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen. Op en rond het e-MTB parcours wordt echt bos gecreëerd, in samenwerking met Staatsbosbeheer. Er is zelfs een boswachter aanwezig die je meer kan vertellen over het bos

Helfferich – Heteren zou zichzelf niet zijn wanneer je niet ontvangen word met een Italiaans hapje en drankje.

Hebben we uw interesse gewekt? Bestel dan nu alvast uw entree ticket on line : https://www.bikemotionbenelux.nl/nl-NL/Bezoeker/EXPOSANT.aspx?utm_source=nieuwsbrief-2019_190221_ExposantenBM&utm_medium=e-mail&utm_campaign=edm_Bike%20MOTION%20Benelux&vnuseg=Bmb_exp&email=2019_190221_ExposantenBM

Tot ziens op de Bike Motion

Sluit Menu