Look & Feel

Elke keer dat u uw auto aan onze zorg toevertrouwd, ondergaat deze een standaard “Look & Feel” inspectie. Dit is een extra service die wij kosteloos uitvoeren.

Maserati GranTurismo Stradale

Wat is dat dan?

Uit de jaren lange ervaring die wij hebben met de vele Maserati modellen, weten wij feilloos wat de kwetsbare punten zijn.
Visueel worden kritieke punten, specifiek voor uw auto, nagelopen. Tevens maken wij altijd een proefrit om uw auto goed aan te voelen. Om zo mogelijk alle punten naar boven te halen om u weer een betere auto af te leveren.

Hoe ziet u dit terug..

Om u van dienst te zijn, zorgen wij voor bevindingsrapport en een zeer complete historie. Deze worden met grote zorg opgemaakt, welke fungeert als uitgangs-en vertrek punt voor (toekomstig) onderhoud.
Voorafgaand aan de werkzaamheden worden de door u aangegeven aandachtspunten te samen met onze bevindingen nav de “Look & Feel ” geordend op prioriteit.
Aandachtspunten die direct herstel nodig hebben. Daarnaast ontvangt u een omschrijving van de aandachtspunten die bij een volgend onderhoud noodzakelijk zijn en aandachtspunten die in de toekomst uitgevoerd kunnen worden.

Sluit Menu