Reünie Squadra Bianca op 14-04-2019

Vereerd waren wij zoveel enthousiaste Ex-Squadra Bianca rijders, maar ook leveranciers monteurs en fans te mogen ontvangen in de kookstudio van Moltogusto !

Het hing al een tijdje in de lucht…. Een reunie van de Squadra Bianca Rijders.

De Squadra Bianca was een klasse apart die streed in zowel Nederland als in het buitenland in de periode 1986 – 2002 met Alfa Romeo Guilia Supers, uitgerust met een 2 liter motor en natuurlijk in de kleur wit, met bekende namen zoals Victor Muller, Patrick en Duncan Huisman, David Hart en Marco Bakker.

Om het nu eindelijk eens concreet te maken hebben Marja Termijtelen ( de vrouw van Kampioen Louk Termijtelen ) Irma Kroon en Erik Helfferich de handen ineen geslagen om dit te verwezenlijken.

Erik en Irma stelden hun showroom en kookstudio ter beschikking voor deze bijeenkomst die plaats vond op zondag 14 april 2019. Marja had nog een aantal contacten en ook Erik en Irma via hun bedrijf klanten die ook destijds meereden in de Squadra Bianca klasse. Ieder zette zijn lijntjes uit en social media deed de rest. Er was dan ook een gigantische opkomst van wel 90 gasten, waarvan circa 45 ex-Squadra rijders en daarnaast nog sponsoren, tuners en monteurs.

De Grondleggers van de Squadra Bianca, Daan van Noort, Peter van Veen , Herman Lanfermeijer,  Peter Gerhards, welke allen aanwezig waren en Christiaan Lohman.

Er werden veel mooie herinneringen opgehaald, oude vetes zijn al lang vergeten, er werd veel gelachen onder het genot van Italiaanse hapjes en een lekker drankje.

Met een grote glimlach ging iedereen huiswaarts en hopend op een vervolg.

Trots en vereerd sloten wij na een gezamenlijke maaltijd met een kleiner gezelschap de avond af

 

Sluit Menu